Værdier

Vores Naturbørnehave i Sahl er et godt alternativ til de store institutioner. Vores grundholdning bygger på et Grundtvig Koldsk barnesyn, som for os indebærer, at leg og læring foregår med respekt for barndommen, som har en stor værdi i sig selv.

Vi vil være en børnehave med en grundstemning af glæde, hvor både børn og voksne har lyst til at være og kan glædes og begejstres sammen gennem følgende værdier:

VI SER DET STORE I DET SMÅ:

VI ELSKER BEVÆGELSE OG UDELIV

VI VIL FÆLLESSKABET

Vores Naturbørnehave prioriterer det nære og det kære, hvor tryghed, omsorg og nærvær er centralt i vores møde med barnet. Vores gode normering sikrer, at vi kan tilgodese det enkelte barns behov og tilbyde både små og store oplevelser i et overskueligt miljø.

Vores Naturbørnehave | CVR: 27707343 | Kløservejen 3, Sahl, 8850 Bjerringbro | Tlf.: 8668 0344 | mail@vores-naturbornehave.dk